NIEUWSVogel`s

Vogel`s wint Red Dot Design Award

Redactie HiFi.nl | 29 maart 2010 | Vogel`s

(Ingezonden mededeling)

Vogel’s Products kondigt met trots aan dat ze haar allereerste Red Dot Award heeft gewonnen. De EFW 8345 wandsteun Motion+ die vorig jaar werd geïntroduceerd als onderdeel van Vogel’s 8000 Serie, is onderscheiden met deze prestigieuze internationale prijs in de categorie Product Design 2010. Dit is de allereerste keer dat een producent van wandsteunen deze onderscheiding ontvangt!

De Reddot Design Award is de meest vermaarde internationale designonderscheiding die wordt toegekend door een internationale jury bestaande uit ontwerpers en designdeskundigen. Red Dot legt uit: “Dit jaar deden zo’n 1.636 bedrijven mee uit 57 landen. De internationaal befaamde deskundige jury stond voor de gigantische taak in totaal 4.252 inzendingen in de categorie productdesign te beoordelen. Uiteindelijk werden alleen de allerbeste producten geselecteerd uit een veld van topklasse deelnemers”.

“Dit is een geweldige erkenning van de Vogel`s 8000 Serie door een onafhankelijke internationale jury. Ik ben ontzettend trots dat wij één van de winnaars zijn,” aldus Gerdi Vogels, CEO van Vogel’s.

De LCD/Plasma wandsteun Motion+ EFW 8345 maakt deel uit van de succesvolle 8000 Serie. De Motion+ wandbeugel draait de flatscreen 75 graden naar beide kanten, zodat de gebruiker altijd optimaal zicht heeft vanuit iedere gewenste positie. Met de 90 graden hoekversie van de wandbeugel kan het scherm loodrecht op de muur worden geplaatst. Het scherm kan met één vinger worden gedraaid. Dankzij Vogel’s gepatenteerde Screen Protection System (SPS®) komt de televisie bij het draaien niet tegen de muur.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat deze steun ideaal is voor een U-vormige tv-opstelling en maken het mogelijk televisie te kijken vanuit een andere ruimte, zoals de keuken.

MERK

EDITORS' CHOICE