Bi-Wire Jumpers van Nordost

(Ingezonden mededeling)

Een simpele (en de beste) oplossing voor het aansluiten van uw Bi-Wire luidspreker met en Single-Wire luidsprekerkabel, aldus importeur HiFinesse.

Deze nieuwe Norse Series Bi-Wire Jumpers zijn gebaseerd op de micro mono-filament technologie, met gebruik van hoge kwaliteit / lage massa connectoren.Elk Jumper paar zorgt voor een laag verlies aanpak voor het probleem van het vervangen van de gebogen metalen platen of de standaard kabels welke geleverd worden bij de meeste luidsprekers.

De standaard configuratie is spade naar 4 mm Z-plug maar elke combinatie van deze connectoren is mogelijk, zonder dat er extra kosten bijkomen. Vervang uw standaard bruggen door de Norse Series Jumpers en u zult versteld staan van het verschil. Doe dit met een luidspreker die reeds bekabeld is met Nordost micro mono-filament luidsprekerkabel en het verschil zal nog duidelijker worden.

Verschillende mogelijkheden van aansluiten worden beschreven in een gedetailleerde gebruiksaanwijzing welke te downloaden is op de Hifinesse website. De jumpers zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Nordost dealers.

Prijs: 119 euro per set van 4 jumpers
www.hifinesse.nl/nordost


EDITORS' CHOICE