NIEUWS

Sanus HDMI met kantelbare connector


Redactie HiFi.nl | 15 maart 2010

(Ingezonden mededeling)

Sanus Systems®, de toonaangevende, wereldwijde fabrikant van audio/video montage systemen, meubels en accessoires binnen de consumenten electronica, brengt een compleet nieuwe lijn 1.3b HDMI kabels op de markt, perfect voor gebruik met haar SuperSlim™ muurbeugels en haar nieuwe reeks volledig beweegbare ophangsystemen met compleet geintegreerde FollowThru™kabel management.

Sanus Elements™ 1.3b HDMI kabels hebben een innovatieve 180° kantelbare connector en een diepte van minder dan 25 milimeter vereenvoudigt de aansluiting met moeilijk bereikbare poorten, zoals vaak het geval bij hedendaagse vlakke installaties.

De HDMI kabels zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van HD-beeld en geluid, en voorzien in verbindingen waarbij kleur en geluid maximaal behouden worden. De kabels bieden een 1080p signaal kwaliteit voor een hogere resolutie en tot 120 Hz refresh rates voor vloeiende visuele bewegingen.  Daarnaast worden 10-bit, 12-bit, en 16-bit (RGB or YcbCr) kleurdieptes ondersteund voor diepe, rijke kleuren.

De kabels zijn verkrijgbaar in .75 meter, 1.5 meter, 3 meter, 6 meter en 9 meter varianten. Daarnaast zijn de flexibele kabels makkelijk te buigen tijdens de installatie, en bieden de vergulde aansluiting een premium-connectiviteit.  De 3 meter, 6 meter en 9 meter opties hebben bovendien een VW1 in-wall rating, wat betekend dat ze geschikt zijn voor verwerking in de muur voor een nette, draadloze verschijning. De langste varianten (6 meter en 9 meter) hebben tevens een ingebouwde versterker/ equalizer om zo de hoogste kwaliteit signalen te behouden, ook bij de langere afstand.

De eerste Sanus Elements™ kabels zijn reeds verkrijgbaar. Adviesprijs is tussen 19.99 euro (.75 meter variant) tot 79.99 euro (9 meter variant).

EDITORS' CHOICE