Daluso importeert Dr. Feickert Analogue

(Ingezonden mededeling)

"In der Beschränkung zeigt sich der Meister" (of zoals we in Nederland en België plegen te zeggen "Vakmanschap is Meesterschap") staat synoniem voor de uit Duitsland afkomstige Dr. Feickert Analogue producten.

Daluso heeft onlangs het Benelux distributeurschap verworven voor deze opmerkelijke reeks draaitafels, pickup-armen en accessoiresdie in het 6-jarig bestaan al een behoorlijke faam heeft gekregen. Vanuit een eigenzinnige overtuiging en perspectief zijn de Twin en Triple draaitafels gecreëerd, die in Amerika, Azië en de Duitstalige landen al enkele jaren goed in de smaak vallen.


(Dr. Feickert Analogue Woodpecker)

Om draaitafel/pickup-arm combinaties optimaal te laten presteren zijn de Adjust+ software en instelsjablonen ontwikkelt. Een op eigen specificatie gemodificeerde Jelco SA-250 pickuparm in de vorm van de DFA-1o5 is geschikt voor een groot aantal beschikbare pickup-elementen. Verkrijgbaar in chroom en geheel zwart.

De onlangs gelanceerde Woodpecker draaitafel en de in de startblokken staande Blackbird draaitafel zijn Dr. Feickert`s nieuwste Jackpot-producten. De uitgangspunten voor deze ontwerpen zijn. een hoogwaardige volledig ingebouwde aandrijftechniek, het gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen, een eenvoudige installatie en afregeling van arm/pickup-combinaties, een sublieme afwerking en finish, een tijdloze vormgeving en de helemaal voor zich sprekende specificaties en prestaties.

De Woodpecker en Blackbird zijn verkrijgbaar in diverse zilverfinish-combinaties tot en met geheel zwart. Dr. Feickert Analogue producten zijn ontegenzeggelijk nieuwe, zeer serieuze analoge producten die op het vinyl-podium staan.

Meer informatie is te vinden op www.feickert.com

Benelux Distributie: Daluso - Nederland - info@daluso.nl - T +31(0)611354725

MERK

EDITORS' CHOICE