NIEUWS

Nieuwe HD Moviecube modellen Emtec


Redactie HiFi.nl | 05 maart 2010

(Ingezonden mededeling)

EMTEC is de weg naar High-Definition ingeslagen en introduceert de nieuwe Full HD Movie Cube-modellen uit de V-serie, de V120H en V800H.

De Movie Cube V120H is een multimediaspeler met harde schijf waarop u al uw multimediabestanden kunt opslaan en met uw vrienden en familie kunt delen en bekijken. De inhoud van USB-randapparatuur of geheugenkaarten kunt u direct afspelen op uw TV of stereo-installatie, waarbij de speler eenvoudig op de TV kan worden aangesloten door middel van de HDMI, SCART of tulp aansluiting.

De Full HD V120H decodeert alle video`s met een resolutie van 1080p, zodat u altijd kunt genieten van een optimale beeldkwaliteit. Dankzij de NAS- en WiFi-functies kunt u uw multimediabestanden overal in uw netwerk openen, delen en bekijken, zonder dat u uw apparaten fysiek hoeft te verplaatsen. Voor de echte muziekliefhebbers is in de V120H ook een webradiofunctie geïntegreerd, zodat u vanuit het comfort van uw eigen woonkamer kunt genieten van alle populaire webradiozenders.

De nieuwe Movie Cube V800H van EMTEC biedt een veilig en eenvoudig migratietraject naar digitale televisie, terwijl tegelijkertijd ook alle functies van een digitale videorecorder worden geboden. Met de V800H kunt u zeer eenvoudig uw televisieopnames programmeren en al uw films in Full HD bekijken. De V800H bevat een digitale HD-tuner die toegang biedt tot alle free-to-air HD DVB-Tzenders.

Net als met de V120H, kunt u ook met de V800H, door middel van de geïntegreerde NAS- en optionele WiFi-functies, bestanden delen en bekijken vanaf een afstand. Dankzij de webradiofunctie, de diverse aansluitmogelijkheden (HDMI 1.3, optisch, YUV en Component), 2 USB-poorten en een geheugenkaartlezer is de V800H een van de meest volledige en uitgebreide multimedia recorders die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, aldus de fabrikant.

Aanbevolen verkoopprijs:
V120H 500GB : 199 euro
V120H 1TB : 239 euro
V120H 2TB : 299 euro
V800H 500GB : 249 euro
V800H 1TB : 299 euro
V800H 2TB : 389 euro

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Cambridge Audio AXR100D
  Review
  lees meer »
 • Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  Zomeractie bij Kemp Elektroniks
  Op bezoek: Kemp Elektroniks Experience Center
  lees meer »
 • Achtergrond
  Primephonic: toekomst voor klassiek
  Achtergrond
  lees meer »