Norstone Cable nieuws

(Ingezonden mededeling)

Het NorStone Cable assortiment zal naast luidspreker kabel en bananen stekers uitgebreid worden met een aantal Interconnect kabels.

De RCM350 is een mooie kwaliteit analoge interconnect van 1,5 meter. Door middel van een co-axiale opbouw met massieve kern (99,999% OFC) word breedbandige signaal overdracht gecreeerd, met een diepe en sterke bas-respons. De solide connectoren dragen bij aan een langdurige stevige connectie.

De RCS500 is een zeer voordelige Silver Reference Interconnect kabel van NorStone. Deze kabel heeft dezelfde co-axiale opbouw als de RCM350 maar dan volledig verzilverd uitgevoerd, tot aan de soldeerverbindingen toe. De RCS500 is voorlopig alleen beschikbaar in 0,5 meter. De RCS500 kent een zeer bijzondere prijskwaliteit verhouding.

Om ook de luidspreker kabels van de juiste bevestiging te voorzien brengt NorStone Cable de BLS500 op de markt. Deze rhodium uitgevoerde bananen stekker is zeer licht en zal daarmee de connectie niet als zo danig verzwaren. De BLS500 is een perfecte verzilverde geleider met een Lock ‘in systeem voor zeer stevige montage voor elk systeem. Compatibel met kabels tot 6 mm2.

EDITORS' CHOICE