NIEUWSPrimaLuna

Drietal shows bij Rhapsody in maart


Redactie HiFi.nl | 01 maart 2010 | PrimaLuna

(ingezonden mededeling)

De winkel Rhapsody in Hilversum organiseert in maart een drietal shows, waarbij onder andere apparatuur van Sonus faber, PrimaLuna en Nothingham Analogue zal worden gedemonstreerd.

6 maart - Italiaanse muzikale schoonheden
Sonus faber, Pathos en Synthesis zijn drie merken die het volgens de heren van Rhapsody verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Tijdens deze show wordt de aandacht gericht op de Elipsa, Guarneri en de nieuwe Liuto. In combinatie met Pathos en Synthesis wordt dit een volledig Italiaanse dag.


Foto: PrimaLuna versterker

13 maart - PrimaLuna en Master
Over PrimaLuna is al veel geschreven in de internationale hifi bladen en dat heeft vaak geresulteerd in kwalificaties als `product van het jaar 2009`. Een opmerkelijke prestatie voor dit puur Nederlandse ontwerp. Een ander produkt van vaderlandse bodem is natuurlijk Master van Rick Paap. Deze dag staat dus geheel in het teken van Nederlandse ontwerpen.

27 maart - Analoge show
Dat analoge audio nog steeds hoog in het vaandel staat bij Rhapsody laat de winkel merken met demonstraties van Nottingham Analogue en Pro-Ject apparatuur, twee nieuwe merken voor de Rhapsody. Op deze dag worden diverse draaitafels en phonotrappen getoond en ook zijn er fraaie elementen van Benz, Lyra en The Cardridgeman.

U bent tijdens de shows welkom tussen 10:00 en 16:00 uur. Kijk voor de adresgegevens rechts van uw scherm in de HiFind. 


EDITORS' CHOICE