NIEUWSInFocus

InFocus: Sahara distributeur Nederland

Redactie HiFi.nl | 18 februari 2010 | InFocus

(Ingezonden mededeling)

InFocus heeft Sahara Benelux in Eindhoven benoemd tot exclusief distributeur van haar projectorproducten voor de professionele Audiovisuele Markt. Beide organisaties zien deze samenwerking als toegevoegde waarde op elkaars producten en dienstverlening en als springplank voor het verder vergroten van marktposities op de Nederlandse markt.

Sahara Benelux bestaat dit jaar 10 jaar en heeft zich een toonaangevende positie verworven op de markt. Het bedrijf levert naast projectoren, ook (interactieve)displays, narrow casting systemen, bekabeling, producten, projectorlampen, digitale schoolborden, projectieschermen, producten voor Digital Signage en 3D visualisatie.

Guido van Voorst (l), sales manager Pro AV bij InFocus: "Distributie houdt naar onze overtuiging niet op bij de levering van producten. Ook professionele advisering en een betrouwbare after sales zijn nodig om klanten in de professionele markt optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom hebben we bewust gezocht naar een distributeur die toegevoegde waarde biedt. In onze optiek behoort Sahara tot de absolute top van AV-distributeurs in de Benelux. Bovendien is deze organisatie qua toegevoegde waarde en schaalgrootte de beste keuze voor InFocus om onze marktpositie op de Nederlandse audiovisuele markt verder uit te bouwen."

Remmelt van der Woude (r) van Sahara Benelux bevestigt de synergie tussen beide bedrijven. "InFocus is een Amerikaans bedrijf met een uiterst professionele marktbenadering en een dito ondersteuning naar haar klanten. Daarnaast is ze wereldwijd een top-5 speler op het gebied van projectie. Met haar nieuwste 5-serie projectoren wordt nu ook het bovenste segment van de markt uitstekend bediend. Voor ons betekent dit concreet dat we de beschikking hebben over een complete, brede lijn van projectoren met een sterke focus op de ontwikkeling van specifieke markten. Wij zien deze producten als uitstekende oplossingen in bijvoorbeeld het hoger en voortgezet onderwijs, de medische sector, architecten- en reclamebureaus, congrescentra, en dergelijken. Wij kennen InFocus als een bedrijf dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en een sterke visie. Samen vormen we een prima combinatie om de markt gezamenlijk te bewerken en om dealers en klanten zo optimaal mogelijk te ondersteunen."


EDITORS' CHOICE