NIEUWSPioneer

Pioneer in-car multimedia nieuws

(Ingezonden mededeling)

Pioneer introduceert niet minder dan vijf nieuwe in-car multimedia receivers, die hoogwaardige audio en video leveren vanaf CD, DVD, SD en USB, en de flexibiliteit bieden om draagbare toestellen zoals iPods of iPhones aan te sluiten.

De AVH serie bestaat uit drie dubbele DIN-eenheden, de AVH-3200DVD, AVH-3200BT en AVH-P4200DVD, en uit twee enkele DIN-modellen, AVH-5200DVD en AVH-5200BT. Alle modellen zijn uitgerust met een nieuw ontwikkelde, intuïtieve grafische gebruikersinterface en met grote aanraakschermen voor een makkelijke bediening. Dankzij aanpasbare menuopties, toetsverlichting en een hele reeks achtergrondschermen kan de consument zijn systeem aanpassen aan zijn auto-interieur of aan zijn mood, aldus de fabrikant.


(AVH-P4200DVD)

Connectiviteit
Elke eenheid beschikt over ingebouwde connectiviteit voor USB-opslagmedia, Secure Digital (SD) geheugenkaarten en toestellen met mini-jack AV outputs voor diverse media playback-voorzieningen. Een geïntegreerde Parrot Bluetooth module maakt handenvrije communicatie mogelijk met de AVH-3200BT en AVH-5200BT.

Navigatie
De 2010 AVH serie multimedia receivers zijn klaar voor gebruik met NavGate, waardoor gebruikers hun AV-systeem kunnen uitbreiden met snelle en nauwkeurige navigatie door aansluiting van de AVIC-F220 van Pioneer. De AVIC-F220 is een compact, uitneembaar systeem, dat volledige turn-by-turn navigatie biedt en compatibel is met de AVIC Feeds software van Pioneer.

Europese première: De AVIC-F220 is als eerste uitgerust met de ECO-Routing functie. Hierbij wordt de bestuurder op speelse en aangename wijze attent gemaakt op de ecologische impact van zijn rijgedrag. Dit kan op discrete wijze aan de hand van een kleine balk op het navigatiescherm of door een ECO-grafiek, waarbij bij de bestuurder bij een verantwoord rijgedrag beloond wordt.

Raadpleeg de Pioneer installatiewebsite om te controleren welke toestellen in uw auto passen.

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen:
AVH-3200DVD  449 euro
AVH-3200BT  499 euro
AVH-P4200DVD  649 euro
AVH-5200DVD  799 euro
AVH-5200BT  849 euro


EDITORS' CHOICE