2 nieuwe merken Symphony Audio Import

Redactie HiFi.nl | 08 februari 2010 | Analysis Plus

(Ingezonden mededeling)

Symphony Audio Import is trots te kunnen aankondigen dat zij haar productenpalet heeft kunnen uitbreiden met twee nieuwe merken.

Analysis Plus

Analysis Plus is een Amerikaanse kabelfabrikant die reeds sinds 1993 bestaat. De core business van de activiteiten bestond in het begin uit het uitvoeren van studies en simulaties inzake elektronica en elektromagnetisme voor onder andere Motorola.

Uit verschillende van deze studies bleek dat het gebruik van geleidende materialen in een hol ovalen structuur een veel effici√ęnter gebruik van de geleider tot gevolg had. Door deze structuur te gaan gebruiken in haar kabels, heeft men bij Analysis Plus kabels gecre√ęerd die een meetbaar lagere weerstand hebben, zelfs bij 20Khz. Binnenkort te ontdekken bij geselecteerde dealers.

Symposium Acoustics    

Iedere muziekliefhebber en audiofiel heeft al lang ontdekt dat trillingen die worden doorgegeven aan de audio apparatuur een dramatisch effect kunnen hebben op de weergave.

Symposium Acoustics heeft volgens Symphony Audio Import de op dit moment beste oplossing op de markt beschikbaar met haar gamma van platformen voor onder de apparatuur en met haar Isis Rack. Door het uitgekiende gebruik van verschillende materialen waaronder metaal en een bijzonder schuim, worden trillingen omgezet in warmte die wordt afgeleid zonder dat deze nog invloed kunnen hebben. Op die manier kan het apparaat zijn werk zo goed mogelijk doen zonder externe factoren die de prestaties benadelen. Binnenkort kan u de Symposium platforms ervaren bij één van de geselecteerde dealers.

Meer informatie:
SYMPHONY AUDIO IMPORT
T+32 (0)14 43 53 12
F+32 (0)14 43 63 12
G+32 (0)474 52 53 55
info@symphonyaudioimport.com
www.symphonyaudioimport.com


EDITORS' CHOICE