NIEUWSHegel

High End D/A Converter van Hegel HD10


Redactie HiFi.nl | 06 februari 2010 | Hegel

(Ingezonden mededeling)

Hegel komt op de markt met een High End 24 bit/ 192 KHz D/A converter waarop u alle mediaspelers kunt aansluiten en kunt gaan genieten van de hoogst mogelijke geluidskwaliteit van deze spelers. Met de opkomst van hoge resolutie audio voor de pc, om deze als speler te gaan gebruiken, is de D/A Converter van Hegel daar een hele mooie aanvulling op.

Twee coaxiale en één optische aansluiting geeft de mogelijkheid om de geluidskwaliteit van de kabel tv decoder, satelliet ontvanger, Cd-speler en elk ander apparaat met digitale PCM uitgang, duidelijk te verbeteren, aldus importeur Hifinesse.

De HD10 is volgens hen ook een goede upgrade voor de meeste Cd-spelers. En u kunt ook gebruik maken van de digitale uitgang van je BluRay speler. Deze laatste optie geeft u de mogelijkheid om hoge resolutie audio van BluRay disks te beluisteren.

Of waarom niet het geluid van uw SONOS systeem upgraden? Of uw Apple Airport Express WiFi systeem? De flexibiliteit van de HD10 is bijna eindeloos. Met een hoge resolutie 24 bit/ 192 KHz D/A converter, ingebouwde plug and play USB geluidskaart en de Hegel ‘advanced DAC-technology’ zorgt de HD10 voor een behoorlijke verbetering van de geluidsweergave. Deze hoge resolutie weergave van geluid wordt door Hegel Full-HD geluid genoemd.

Prijs: 999 euro
Voor meer informatie ga naar www.hifinesse.nl/hegel

MERK

EDITORS' CHOICE