NIEUWSMarantz

Muziek.nl / Marantz prijsvraag uitreiking.

Redactie HiFi.nl | 28 januari 2010 | Marantz

(Ingezonden mededeling)

Op zaterdag 23 januari jl. is bij de firma Radio TV Duynstee te Sassenheim de prijs van de Marantz/Mordaunt-Short hifi-set uitgereikt die men afgelopen maand kon winnen op Muziek.nl

Links op de foto Bram de Boer van Radio TV Duynstee, rechts de gelukkige winnaar. Muziek.nl, Marantz Benelux en Radio TV Duynstee feliciteren de heer Van den Berg van harte met zijn gewonnen prijs.

De prijs bestond uit een Marantz CD5003 CD-speler, Marantz SR5023 stereo-receiver en een set Aviano 1 luidsprekers van Mordaunt-Short. De CD5003 is een hoogwaardige CD-speler  die CD’s in hoge kwaliteit afspeelt, mede dankzij de speciale HDAM-SA2 technologie van Marantz die wordt toegepast. De SR5023 is een stereo-receiver met 2 x 80 watt die in hetzelfde uiterlijk als de CD-speler is uitgevoerd. Naast de ingebouwde FM/AM-tuner zitten er oko nog diverse audio-ingangen op de receiver waaronder een Phono MM-ingang voor het direct aansluiten van platenspeler.

Aviano is de nieuwste serie luidsprekers van de Britse fabrikant Mordaunt-Short en gebruikt veel technologiën uit hogere luidsprekerseries van het merk. De Aviano luidsprekers bieden een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding en komen in diverse uitvoeringen. Zo bestaat deze serie uit twee boekenplank luidsprekers, twee vloerstaande luidspreker, een middenluidspreker en een subwoofer. Onlangs is de gehele Aviano-serie getest door Hifi.nl, kijk hier voor deze test.

Meer informatie is te vinden op
www.marantz.eu
www.mordaunt-short.com

MERK

EDITORS' CHOICE