NIEUWS

Tivoli Audio in Cappellini design

Redactie HiFi.nl | 24 december 2009 |

(Ingezonden mededeling)

De beroemde Milanese ontwerper Giulio Cappellini liet zich inspireren door twee modellen van Tivoli Audio, wat in beide gevallen een bijzondere Limited Edition opleverde.

Het oermodel van Tivoli Audio, de Model One, en de nieuwe Global Audio System Networks werden door Cappellini voorzien van zeven lagen hoogglans lak in de kleuren China Blue, Acid Green en Chestnut Brown, en zilveren accenten.

De Tivoli Audio Networks, een strak vormgegeven Global Audio System, biedt ontvangst van meer dan twintigduizend digitale radiostations. Daarnaast is de Networks een handzaam stereosysteem voor op pc of iPod opgeslagen muziekcollecties. Ook andere klankbronnen zijn natuurlijk aan te sluiten. Voor een probleemloze radio-ontvangst volstaat een draadloze of bedrade internetverbinding; een pc is overbodig.

Ondanks de verstrekkende ontvangst- en weergavemogelijkheden is ook de Networks eenvoudig te bedienen, geheel in lijn met het Tivoli Audio concept. Met het grote, verlichte display en de meegeleverde afstandsbediening kan iedereen binnen enkele minuten van muziek genieten. Stations zijn te kiezen op genre, land of stationsnaam, en de Networks Global Portal biedt gebruikers de mogelijkheid om eindeloos nieuwe stations toe te voegen.

adviesprijzen:

Model One: 299 euro
Networks Global Audio System: 999 euro


EDITORS' CHOICE