NIEUWSMonster

Beats by Dr. Dre limited edition


Redactie HiFi.nl | 23 december 2009 | Monster

(Ingezonden mededeling)

Sinds de introductie van de Beats by Dr. Dre Studio in 2008 is de Beats familie uitgebreid met de Beats by Dr. Dre Tour in-ear en de Beats by Dr. Dre Solo on-ear hoofdtelefoon. Dr. Dre en Monster hebben ook samengewerkt met popidool Lady Gaga wat resulteerde in de Heartbeats in-ear hoofdtelefoon. En nu introduceert Monster geen nieuw model maar een Limited Edition van de hoofdtelefoon waar het mee begon: de Studio in Limited Edition White.

Deze Limited Edition uitvoering is uiteraard, afgezien van de hoogglans witte lak, volledig gelijk aan de originele Studio. Dat wil dus zeggen dat deze ook beschikt over een krachtige DSP versterker die de drivers optimaal aandrijft om een echte studio ervaring te garanderen, dit gekoppeld aan het grote draagcomfort en het actieve noise cancelling circuit zorgen ervoor dat je alle details kunt horen, precies zoals de artiest dit bedoeld heeft.

De Beats Studio wordt uiteraard compleet geleverd: een stevig draagetui, een antibacterieel schoonmaakdoekje, twee AAA batterijen, een iSoniTalk microfoon/hoofdtelefoon kabel die o.a. geschikt is om de iPhone 3GS te bedienen en om er handsfree mee te bellen, een hoofdtelefoon aansluitkabel voorzien van Quadripole aders voor de best mogelijke signaaloverdracht, een verloopadapter om de Studio op een hifi component aan te sluiten en een adapter om de Studio in een vliegtuig te kunnen gebruiken. De originele Beats by Dr. Dre Studio Limited Edition White heeft dezelfde verkoopprijs als de zwarte, namelijk 299,95 euro en is nu o.a. beschikbaar bij de betere Apple resellers, Online retailers en A/V speciaalzaken. Maar let op, ze zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Meer informatie en verkoopadressen kunt u vinden op www.lookenlisten.nl of neem contact op met het Look en Listen info- en democentrum in Geldermalsen, telefoon 0345-588082.

EDITORS' CHOICE