NIEUWSSharp

Compact iPod docking station van Sharp

Redactie HiFi.nl | 09 december 2009 | Sharp

(ingezonden mededeling)

Sharp introduceert de DK-AP7N, een compact iPod docking stereosysteem, handig voor onderweg. Het apparaat heeft een opvallend design en is eenvoudig open en dicht te klappen.

Met zowel een stroomvoorziening op batterijen of via de meegeleverde adapter, is de DK-AP7N erg geschikt voor op reis. Het apparaat kan op vrijwel elke iPod-versie aangesloten worden dankzij de zes meegeleverde iPod-adapters.

De DK-AP7N is uitgerust met een 2.1-speakersysteem. Twee frontspeakers en een ingebouwd subwoofertje moeten voor een goede geluidsweergave zorgen. Het kleine apparaat zou zijn geluidskwaliteit te danken hebben aan de toepassing van  ETL-technologie. “Deze techniek produceert het geluid vanuit een kleine klankkast (de behuizing van de DK-AP7N) met een geluidskwaliteit die nagenoeg hetzelfde is als bij het gebruik van een grote(re) klankkast,” aldus Sharp.

De iPod laadt automatisch op wanneer deze in het docking station wordt geplaatst en de belangrijkste functies zijn via de afstandsbediening te bedienen. Ten slotte is het mogelijk met de video-uitgang foto’s en filmopnames rechtstreeks op de TV af te spelen.

Prijs en beschikbaarheid
De DK-AP7N is vanaf heden verkrijgbaar in zwart/wit en zwart/rood met een verkoopadviesprijs van 89 euro.


EDITORS' CHOICE