Nieuws en prijzen van Atoll Electronique

(ingezonden mededeling)

Eerder deze maand werd de Atoll Electronique DAC100 multi-audio-converter al aangekondigd. Nu maakt de importeur meer details bekend over diverse Atoll Electronique producten.

De importeur wil allereerst benadrukken dat de DAC100 converter moet worden vergeleken met de betere cd-spelers en D/A converters. De geluidskwaliteit van `goedkopere` cd-spelers kunnen met het apparaat worden verbeterd.


Foto: Atoll Electronique DAC100

Ook is de prijs van de CD30 cd-speler bekend: 600 euro, inclusief usb-ingang. In optie kunt u er zelf een `plug & play` FM tuner module in monteren, wat 145 euro extra kost. De FM tuner module is dezelfde als die van de TU80 (uit de hogere reeks).

Begin volgend jaar wordt de nieuwe Atoll Electronique High End geïntegreerde versterker IN400 verwacht. De prijs zal rond de 4500 euro liggen.

Ook is er nu naast de DAC100 nog een andere externe module: de P200. Dat is een exterene phono module voor MM & MC (of liever Moving Magnet en Moving Coil). D P200 met instelregelingen zoals ingangs impedantie heeft een aanbevolen verkoopprijs van 210 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE