NIEUWS

Muziek.nl: win een reis naar de Grammy Awards


Redactie HiFi.nl | 09 december 2009

In samenwerking met Harman International (bekend van oa Harman Kardon, JBL, Infinity en AKG) wordt door Muziek.nl een unieke prijs weggeven: de gelukkige winnaar van deze prijs kan namelijk op 31 januari 2010 met een familielid, vriend of vriendin aanwezig zijn bij de officiële Grammy Award uitreiking in Los Angeles.


(klik op het plaatje om mee te doen)

De Grammy is de belangrijkste muziekprijs ter wereld en wordt door mensen uit de muziekindustrie en muzikanten uitgereikt aan collega muzikanten. Daarbij wordt niet gekeken naar commercieel succes of chart-posities, maar juist naar artistieke prestaties. Winnaars voor de editie van 2009 waren onder andere Adele, Coldplay, Leona Lewis, Robert Plant & Alison Kraus en Radiohead.

En u kunt er de komende editie bij zijn!

Deze zeer exclusieve prijs omvat toegang voor twee personen tot de Grammy Award ceremonie, de vlucht naar LA, transfer van en naar het hotel, drie hotelovernachtingen en 250 euro zakgeld per persoon!

Wat moet u doen om deze unieke prijs te winnen?

Koop in de maand december een product van de Harman International (Harman Kardon, JBL, Infinity of AKG) en vul op Muziek.nl uw gegevens en uw motivatie in. Om in aanmerking te komen voor deze prijs moet u een kassabon kunnen overleggen voor een Harman International product met een datum tussen 1 december 2009 en 31 december 2009.

EDITORS' CHOICE