NIEUWSMonster

Lady Gaga hoofdtelefoon van Monster


Redactie HiFi.nl | 08 december 2009 | Monster

(ingezonden mededeling)

Kabelspecialist Monster komt met een nieuwe hoofdtelefoon die in samenwerking met een artiest is ontwikkeld: de Heartbeats by Lady Gaga in-ear hoofdtelefoon.

Voor de ontwikkeling heeft Monster wederom samengewerkt met met muziekproducent en artiest Dr. Dre en voor het eerst met popster Lady Gaga.


Foto: de Monster Heartbeats by Lady Gaga in verschillende kleuren

De Heartbeats by Lady Gaga zijn ontworpen om “de soundtrack van het leven als ook de passie voor mode weer te geven”. Ze leveren volgens de importeur perfecte hoge tonen, een precies middengebied en een nachtclub waardige bas. Popster Lady Gaga ontwierp deze eyecatchers zelf en zorgde er persoonlijk voor dat ze er als geen enkele andere hoofdtelefoon uit zien.

De hoofdtelefoon wordt geleverd met verschillende formaten oorpluggen die voor betere afsluiting en comfort moeten zorgen. Er wordt een draagetui meegeleverd. Kabelspecialist Monster zorgt voor de interne bedrading en dankzij het exclusieve `flat cable` ontwerp zijn de Heartbeats wirwar-vrij, dus hoeft u Heartbeats niet eerst uit de knoop te halen voor gebruik.


Foto: Lady Gaga met de Heartbeats

Prijs en beschikbaarheid
Heartbeats is nu leverbaar in drie unieke kleuren: Helder Chroom, Zwart Chroom en Rood Chroom. De geadviseerde verkoopprijs is 99,95 euro.

EDITORS' CHOICE