NIEUWS

Image-Screens projectieschermen naar Viertron

Redactie HiFi.nl | 07 december 2009

(ingezonden mededeling)

Importeur Viertron B.V. breidt haar aanbod uit met de hoogwaardige projectieschermen van Image-Screens.

Image-Screens fabriceert sinds 2003 video projectieschermen en bedient zowel de professionele als de consumentenmarkt. Het bedrijf biedt oplossingen voor een veelvoud aan toepassingen van vaste schermen voor de eenvoudige thuisbioscoop tot groot formaat gebogen schermen met automatische maskering.


Foto: Image BigFrame

Image-Screens maakt gebruik van materialen als `Nivo Black` dat voor een perfecte witbalans, contrastwaarden en kleurreproductie moet zorgen, en `Vevo Acoustic` dat door de akoestische transparantie geschikt is om voor luidsprekers gemonteerd te worden. Ook bedieningsgemak staat hoog in het vaandel bij de fabrikant; maskeringen voor alle beeldformaten laten zich bijvoorbeeld snel en efficiƫnt instellen, zowel elektrisch als handmatig.

Viertron B.V. heeft het pakket uitgebreid met Image-Screens vanwege de toegenomen vraag naar kwalitatief hoogwaardige projectieschermen binnen het eigen marktgebied. Installateurs kunnen zich verheugen op snelle productie- en levertijden (indien nodig: binnen 1 week) hetgeen van groot belang is bij custom installaties. Eenvoudige montageprocessen maken dat de projectieschermen van Image-Screens niet tot vertragingen in de oplevering van projecten zullen leiden.


Foto: DaVision Dual In-Ceiling en DaVision Art (klein)

De productcatalogus van Image-Screens is binnenkort beschikbaar op de website van de importeur evenals gedetailleerde informatie over het merk.


EDITORS' CHOICE