NIEUWSDenon

Denon DBP-4010UD universele Blu-ray speler


Redactie HiFi.nl | 26 november 2009 | Denon

(ingezonden mededeling)

De DBP-4010UD is een universele Blu-ray Disc speler die gebruik maakt van technologieën die ook in Denon`s prijswinnende referentie DVD-A1UD te vinden zijn.

De nieuwe zwaargewicht biedt volgens Denon uitstekende prestaties dankzij de streng geselecteerde componenten en de originele bouwkwaliteit.


Foto: Denon DBP-4010UD
 
Het nieuwe apparaat laat Home Theater liefhebbers niet alleen genieten van Blu-ray discs en dvd’s maar tevens van een variëteit aan andere discs zoals sacd’s, dvd-audio discs en cd’s. De BDP-4010UD maakt gebruik van Denon’s trillingsbestendige technologieën zoals de Direct Mechanical Ground constructie, een Multi-layer chassis structuur en het nieuw ontwikkelde S.V.H. mechanisme. De audioschakeling bevat Advanced AL24 processors voor alle kanalen. Ook is de DBP-4010UD uitgerust met Denon Link 4th om jitter te minimaliseren tijdens de overdracht via HDMI.
 
Het videogedeelte van de speler bevat de ABT (Anchor Bay Technologies) VRS processor voor video in de hoogste resolutie die beschikbaar is, met “briljante Up-conversie” en i/p-scaling tot 1080p. Denon’s technologieën zoals D.P.I.C. (Denon Pixel Image Correction) en Digital Noise Reduction (digitale ruisonderdrukking) dragen volgens de fabrikant bij aan een natuurlijke en levensechte beeldweergave. 


Foto: Denon DBP-4010UD buiten/binnen  
 
De nieuwe DBP-4010UD bevat flexibele aansluitmogelijkheden en comptabiliteit met verscheidene mediaformaten. De Ethernet poort maakt verbinding met het Internet, Firmware updates, BD Live interactiviteit en Web Control ondersteuning mogelijk. De nieuwe speler biedt vele mogelijkheden zoals DivX, JPEG, MP3, WMA, AAC en WAV weergave van dvd of SD (en SDHC) die verbonden is met de Card-reader op het frontpaneel en AVCHD weergave van dvd.
 
Dankzij de vormgeving van de DBP-4010UD past hij goed bij de nieuwe AV-Receiver line-up inclusief de onlangs geïntroduceerde AVR-4810 en AVR-4310 die tevens voorzien zijn van Denon Link 4th.
 
Prijs en beschikbaarheid
De DBP-4010UD zal eind november leverbaar zijn in zwart of premium zilver voor een geadviseerde verkoopprijs van 2.099 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »
 • Review
  GoldenEar BRX
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »