NIEUWSRhapsody

December shows bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 26 november 2009 | Kharma

(ingezonden mededeling)

De winkel Rhapsody in Hilversum viert de decembermaand met een drietal shows waarin onder andere de Ayre Acoustics QB-9 USB DAC en de Kharma Midi Grand Exquisite zullen worden gedemonstreerd.

Pathos en PrimaLuna pakjesdag – 5 december
Deze dag staat in het teken van twee merken met een combinatie van muzikaliteit en een prettige prijs: PrimaLuna en Pathos. Om goed te kunnen vergelijken worden Audio Physic, Master en Sonus Faber luidsprekers ingezet.


Foto: Ayre Acoustics QB-9 USB DAC

Muziek van de computer – 12 december
De werelden van audio en computers kruipen steeds dichter naar elkaar toe, maar veel audioliefhebbers hebben nog steeds twijfels over de weergavekwaliteit. Rhapsody wil u met de Ayre Acoustics QB-9 USB DAC graag overtuigen van de weergavekwaliteit en flexibiliteit. Met de externe klok van deze speciaal voor USB gebouwde D/A-convertor wordt de klok van de computer omzeild wat klankmatig veel voordeel oplevert.

Kerstshow met Kharma en Zanden – 19 en 20 december
Elk jaar organiseert Rhapsody een bijzondere kerstshow en dit jaar zullen Kharma en Zanden voor het muzikale vuurwerk zorgen. Kharma’s Midi Grand Exquisite, met afmetingen van ‘slechts’ 180 (h) x 37,5 (b) x 60 (d) cm is dit het kleinste model in de serie. De luidsprekers zullen worden aangestuurd door de buizenversterker en de cd-speler van Zanden. Alle verbindingen worden gemaakt met Kharma bekabeling.
  
In de tweede luisterruimte bij Rhapsody staat de DarTZeel geïntegreerde versterker. Deze vormt samen met de Audio Research’ CD 8 een combinatie met de Rhapsody ‘The Spirit’; een luidspreker speciaal voor Rhapsody ontworpen door Kharma en exclusief, in gelimiteerde oplage bij Rhapsody te koop. The Spirit is gestoken in een de behuizing van de Kharma 3.2, maar is volledig customized. De prijs is 16.900 euro per paar.

In de surround ruimte gaat Rhapsody de ogen en oren verwennen met mooie dvd`s. De set in de speciale beeld- en geluidkamer boven bestaat uit de Marantz UD 9004 SACD/BD speler, de Primare SPA 22 processor en Audio Physic speakers.

MERK

EDITORS' CHOICE