NIEUWSDenon

Nieuwe In-ear hoofdtelefoons van Denon


Redactie HiFi.nl | 19 november 2009 | Denon

(ingezonden mededeling)

Denon introduceert de twee stijlvolle In-ear hoofdtelefoons: de AH-C710 en AH-C360. De twee nieuwkomers zijn ontworpen voor comfort en stijl en maken gebruik van in huis ontwikkelde audio technologieën die voor een “optimaal geluid” moeten zorgen. 
 
Beide modellen zijn uitgerust met een nieuw ergonomisch design dat het oor beter isoleert en tevens mechanische trillingen verminderd. Een nieuw ontwikkelde `Radial Cascade Damper` reduceert de trillingen die via de kabel worden doorgegeven wanneer de kabel wordt aangeraakt tijdens beweging.

 
Foto: Denon AH-C710
 
Een geheel nieuwe hybride behuizing in combinatie met het gebruik van verschillende materialen moet zorgen voor een hoge geluidskwaliteit. Als aanvulling zijn de nieuwe hoofdtelefoons voorzien van een speciaal ontworpen `Acoustic Optimizer` die voor een dynamisch geluid en een diepe basweergave moet zorgen.
 
Alle modellen worden geleverd met een verscheidenheid aan accessoires, inclusief meerdere formaten oordopjes, verlengkabel (0,8 m) en kabel. Daarnaast is de AH-C710 hoofdtelefoon voorzien van een ‘soft-foam’ oordop voor comfort. Het kneedbare ‘foam’ vormt zich naar de vorm van het oorkanaal zodat ze op hun plaats blijven zitten, zelfs tijdens beweging. Ze worden tevens geleverd met zowel een draagetui met intelligent kabelmanagement als OFC (zuurstofvrij koper) kabels voor nog verbeterde klankmatige prestaties.


Foto: Denon AH-C360
 
Prijs en beschikbaarheid
Beide In-ear hoofdtelefoons zijn per direct beschikbaar. De AH-C710 heeft een geadviseerde verkoopprijs van 149,95 euro en de AH-C360 heeft een geadviseerde verkoopprijs: 49,95 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE