NIEUWS

RAF Kampen wordt Hobo Hifi

Redactie HiFi.nl | 12 november 2009

(Ingezonden mededeling)

De directies van RAF en Hobo Hifi hebben vandaag in een persbericht aangekondigd dat de Kampense vestiging van RAF per 16 november 2009 overgaat in handen van Hobo Hifi, die daarmee hun vijftiende filiaal krijgen:

"Er zijn veel overeenkomsten tussen Raf en HOBO hifi. Raf begon 40 jaar geleden als hifi-speciaalzaak en groeide daarna zowel wat het aantal productsoorten als het aantal vestigingen betreft. De geschiedenis van HOBO hifi gaat 35 jaar terug; met zijn huidige 14 vestigingen is deze organisatie zijn oorspronkelijke gamma van geluids- en beeldapparatuur trouw gebleven."

"De twee eigentijdse oudgedienden hebben elkaar nu gevonden. Want de Raf-vestiging in Kampen wordt omgevormd tot de 15de vestiging van HOBO hifi. Dat betekent dat het gevoerde assortiment weer gefocust wordt op geluids- en beeldapparatuur."

"Productgroepen als bijvoorbeeld computers en camera’s verdwijnen uit de aangeboden productlijnen."

"De overgang vindt formeel plaats per 16 november aanstaande. Op die datum zal nog niet de Raf-naam van de gevel verdwijnen; het is de bedoeling dat de medewerkers en de Kampense clientèle in alle rust wennen aan de nieuwe opzet van de winkel. Als dat zover is, zal met het aanbrengen van het HOBO HiFi-logo de transformatie compleet gemaakt worden."

"Wij denken dat deze overgang voor alle partijen voordeel oplevert. HOBO hifi krijgt er een mooie winkel bij, Raf kan zich – zoals gepland – concentreren op de Amsterdamse en Hilversumse vestigingen. De audioliefhebber uit Kampen en omgeving zal al even blij zijn."


EDITORS' CHOICE