Musical Reality toont noviteiten tijdens New Music show

(ingezonden mededeling)

Op 14 en 15 november is importeur Musical Reality deelnemer aan de New Music Belgium Hifi-Show in Brussel. Dit evenement vindt plaats in het Marriott Hotel en wordt georganiseerd door AudioVideo2Day in samenwerking met de mensen van de winkel New Music in Brussel.
 
In Suite 142 stelt Musical Reality een paar “State of the Art” Virtual Reality muzieksystemen op.


 
Het hoofdsysteem omvat de Kronzilla SD van KR Audio, de in `The Absolute Sound` bekroonde Unifield III van Von Schweikert Audio en de Tentation van EERA. Het tweede systeem zal worden samen gesteld met de Unifield II, de VA 880 jublileum edition en de Intégral. De componenten worden onderling verbonden met de Reference serie van Harmonic Technology en het geheel staat opgesteld op Audio Furniture van Solid-Tech.
 
Ook is er werk van `Tweekunst`. Tijdens het afgelopen kunstevenement de Kunst10daagse in Bergen werd een uniek project gepresenteerd. Tweekunst bestaat uit twee befaamde kunstenaars die fijnschilderkunst en muziekcomposities samen laten smelten en hierdoor elkaar versterken. De composities worden door het Virtual Reality System weergegeven. Klik hier voor meer info.

Musical Reality heeft tijdens het weekend ook diverse aanbiedingen.

EDITORS' CHOICE