NIEUWS

Edifier multimedia speakers ook in Nederland


Redactie HiFi.nl | 05 november 2009

(ingezonden mededeling)

Micromedia b.v., distributeur van software en consumenten-electronica in Nederland kondigt het Edifier e3350 multimedia speakersysteem aan. Het systeem, goed voor een CES award, biedt flexibele opties voor muziek, multimedia en games in een fraai gestyleerd ontwerp

Edifier, ontwikkelaar en leverancier van audio- en speakersystemen introduceert haar eerste 2.1 multimedia speaker uit de Lifestyle serie: Edifier e3350. Het gaat om een strakke speakerset met een pyramidevormige subwoofer en twee satellieten. Het laag wordt weergegeven door de neerwaarts gerichte subwoofer, en gemakkelijk afgesteld met een knop aan de achterzijde. Boven op de subwoofer bevindt zich een `soft touch` button met rode `halo` verlichting om het speakersysteem eenvoudig aan- en uit, of op standby te zetten.

De ergonomisch ontworpen afstandsbediening heeft een rode LED verlichting en een RVS draaiknop aan de bovenzijde, waardoor het volume gemakkelijk kan worden bediend. De geïntegreerde hoofdtelefoon- en uitgangen voor een iPod en MP3 spelers zorgen dat meerdere luisteropties binnen handbereik zijn.

Prijs en beschikbaarheid
Het e3350 multimedia speakersysteem is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland via o.a. Mediamarkt en iCentre (Apple Premium Reseller). De consumentenadviesprijs bedraagt 79,99 euro.

EDITORS' CHOICE