NIEUWSTentLabs

Tentlabs buizen lijntrap voor zelfbouw

Redactie HiFi.nl | 28 oktober 2009 | TentLabs

(ingezonden mededeling)

Tentlabs, leverancier van diverse modules voor upgrade of zelfbouw van CD spelers, DACs en buizenversterkers, brengt een nieuwe lijntrap voor zelfbouw op de markt.

Deze buizen lijn voorversterker is ontwikkeld in samenwerking met Audiomagic. De lijntrap bestaat uit een halve E88CC. De anode is niet belast met weerstanden maar met een speciaal ontworpen interstage transformator met een bandbreedte van 500kHz. Toepassing van een dergelijke trafo geeft volgens Tentlabs een betere impedantie aanpassing naar de buitenwereld, en nog mooier: de koppel condensator komt te vervallen.

De hoogspanning wordt geleverd door een 6X4 gelijkrichtbuis, gevolgd door een speciaal voor deze toepassing ontwikkelde buizen-shuntvoeding (eveneens ECC88). Na deze regelaar volgen geen elco’s meer in de voeding.

De lijn voorversterker kan worden ondergebracht in dezelfde behuizing als de Tentlabs hybride versterker. Alle modules worden getest geleverd, deze lijntrap is daarom ook prima te bouwen door mensen met minder electronica ervaring, al dan niet gesteund door een uitgebreide bouwhandleiding met diverse detail foto’s.

Prijs en beschikbaarheid
Prijzen zijn afhankelijk van uitvoering, uit voorraad leverbaar.

MERK

EDITORS' CHOICE