NIEUWS

VAD Show 2009 succesvol afgesloten

Max Delissen | 20 oktober 2009

De veertiende editie van de VAD Show is tot tevredenheid van zowel organisatie, deelnemers als bezoekers verlopen. Ondanks het feit dat een aantal gewaardeerde deelnemers dit jaar de keuze maakte om niet naar Veldhoven te komen liet het publiek het grootste hifi-evenement van ons land niet in de steek.

De twee publieksdagen op zaterdag en zondag trokken 6.994 bezoekers, waarbij de zondag iets beter werd bezocht dan de zaterdag. Ondanks het fraaie herfstweer en het ontbreken van een paar publiekstrekkers is dat slechts tien procent minder dan vorig jaar, en dat is dus alleszins een hoopgevend resultaat.


(Foto: © 2009 Jiri Büller)

Uiteraard was HiFi.nl aanwezig om verslag te doen. Dit jaar hebben we er weer voor gekozen om niet rechtstreeks vanaf de beurs verslag te doen in de vorm van de Blog. Die was van tevoren al gevuld met relevante informatie over noviteiten en speciale akties. Het verslag zal daar een aanvulling op zijn, maar ook een sfeerbeeld proberen te scheppen voor degenen die er om wat voor reden dan ook niet bij konden zijn.

Komende vrijdag zal de wekelijkse publicatie geheel in het teken van de VAD Show staan. Vier auteurs tekenen ieder een deel van het verslag op, en die verhalen zullen in afzonderlijke artikelen online komen te staan.

In de blog verschijnt eerdaags ook een kleine voorbeschouwing van het interview dat we hadden met Vince Bruzzese, de charismatische en buitengewoon beminnelijke eigenaar/ontwerper van het Canadese luidsprekermerk Totem. Hij was in Europa voor een kleine tournee langs zakenrelaties, en importeur Joenit wist hem te strikken om twee dagen VAD Show op te luisteren met zijn bijzondere verhalen en verrassende muziekkeuze.

Oorspronkelijk bedoeld als kort blogje met een paar interessante quotes, maar de man had zoveel interessants te melden dat we ter plekke besloten om er over een paar weken een uitgebreide weerslag van te publiceren.

U heeft dus nog het een en ander van ons tegoed!


EDITORS' CHOICE