NIEUWSCyrus

Viertron stopt met Cyrus

Redactie HiFi.nl | 12 oktober 2009 | Cyrus

In deze ingezonden mededeling geeft importeur Viertron een korte verklaring over de beslissing van Cyrus UK om een ander distributiekanaal voor Nederland te kiezen.

De belangen verschuiven internationaal ook in de audiobranche. Zoals ook het volgende: afgelopen week heeft Cyrus UK ons meegedeeld dat zij de distributie van het Merk Cyrus in Nederland gaan herzien.

Cyrus is toegetreden tot een overkoepelende organisatie waarin fabrikanten en distributeurs zitten, die op diverse vlakken nauw samenwerken. Het spijt ons dan ook heel erg u hierbij te moeten melden dat Cyrus per direct niet meer ondersteund kan worden door Viertron BV.

Vanzelfsprekend zullen wij de overgang netjes uitvoeren. Zodra er nadere details bekend zijn zult u nader worden geïnformeerd over de nieuwe gang van zaken in Nederland.

Rest ons u van harte uit te nodigen op de VAD show in Veldhoven op 17 en 18 oktober. In de Baronie zaal presenteren wij in een gedreven ambiance een geweldig overzicht van onze producten en noviteiten.

Met vriendelijke groet,
Marijn Nederlof.

Naschrift van de redactie: In overleg met betrokken partijen is dit bericht een dag na plaatsing op een aantal punten aangepast. De lezersreacties die betrekking hadden op delen uit het oorspronkelijke bericht verloren daardoor deels hun relevantie, en zijn daarom verwijderd.

MERK

EDITORS' CHOICE