Nieuw van Graham Slee: de Reflex C

(ingezonden mededeling)

De Reflex C phono voorversterker is de nieuwe oplossing van Graham Slee voor conventionele low-output MC elementen. Het gaat om volledig nieuw ontwerp.

In plaats van de bestaande Reflex M2 zo aan te passen dat deze een hogere versterkingsfactor krijgt, heeft men bij Graham Slee een volledig nieuw en innovatief ontwerp gemaakt dat erin zou slagen de de timing, de volheid en de tonaliteit van een goed MC‐element volledig door te geven. Volgens de importeur heeft de Reflex C de luisteraar zo het beste te bieden van de nieuwe, meer commerciële LP-persingen.

Waar men bij de Reflex C in geslaagd is, is om een lage ruisvloer te koppelen aan een groot lineair frequentiebereik, iets wat tot op heden moeilijk bleek voor phonoversterkers waar de signalen zo klein zijn dat dikwijls één van de twee er wel onder moest lijden. De Reflex C slaagt er volgens de importeur in om een ruisvloer van maar liefst ‐124dB te realiseren, wat niet ver af ligt van de beste studiomicrofoons.

Daarnaast heeft de fabrikant door gebruik te maken van geavanceerde computersimulaties het ontwerp zo getuned dat zowat elk MC‐element overweg kan met de Reflex C. De ingangsimpedantie ligt vast op 100 Ohm, volgens de meeste fabrikanten het meest ideale niveau.

Prijs en beschikbaarheid:
De Reflex C wordt gedistribueerd door Symphony Audio Import. Met energiebesparende voeding kost hij 570 euro en met de PSU 1 kost hij 735 euro.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »