NIEUWS

Muziek.nl: win een Tivoli Audio PAL radio

Redactie HiFi.nl | 09 oktober 2009 |

Op zaterdag 17 en zondag 18 oktober aanstaande vindt de 14e editie van de VAD show plaats (zie blog). Ruim 4000m2 wordt dit jaar gevuld met het neusje van de zalm op het gebied van audio en videoweergave.

Een van de aanwezige bedrijven is Audiac, bekend als importeur van onder meer Arcam, Mark Levinson, Geneva, Lexicon, Wadia en natuurlijk de bijzondere Tivoli Audio radios. Audiac heeft uw hulp nodig! 


Foto: de Tivoli Audio PAL radio

De demo-spagaat
Zoals nagenoeg iedere exposant tijdens de VAD show, zal Audiac u trakteren op een uitstekende demonstratie waarbij de kwaliteiten van de gebruikte electronica en luidsprekers optimaal tot hun recht komen. Een veel gehoorde klacht tijdens de VAD show is dat de meeste demonstraties gehouden worden met muziek die niet overeenstemt met de verwachtingen van de bezoekers. Draait men audiofiele opnames, dan luidt de klacht dat het weliswaar fantastisch klinkt, maar dat dit niet de muziek is die men thuis draait. Draait men gewoon leuke muziek dan hebben sommigen weer de opmerking dat op die muziek een set niet goed te beoordelen is. De exposant daarmee in een haast onmogelijke spagaat achterlatend.

De oplossing
Audiac en Muziek.nl denken de oplossing voor dit probleem te hebben: u mag zelf kiezen wat er gedraaid wordt. Lezers van Muziek.nl en HiFi.nl kunnen meedenken over de muziek die door Audiac gedraaid zal worden.

De prijs
Ga naar de actiepagina op Muziek.nl en vul de vijf albums die u graag zou willen horen tijdens de demonstraties van Audiac tijdens de VAD show in. Onder de inzenders verloten we 10 Tivoli Audio PAL radios met een waardebon twv. 20 euro, vrij te besteden in de winkel van Muziek.nl.


EDITORS' CHOICE