NIEUWSArcam

Prijsuitreiking: Arcam hifi-set

Redactie HiFi.nl | 21 september 2009 | Arcam

Op 17 september jongstleden is bij Hifi Expert van Geel uit Roosendaal de prijs van de Arcam prijsvraag op Muziek.nl uitgereikt. Herman de Brandt uit België is de gelukkige eigenaar van de hifi-set.

In samenwerking met Audiac, de importeur van het Engelse hifi-merk Arcam, kon Muziek.nl een Arcam Solo Mini systeem inclusief Muso luidsprekers ter waarde van 1500 euro verloten onder de inzenders.

Er werd wederom massaal gereageerd op de prijsvraag. De uiteindelijke winnaar werd eerder op Muziek.nl bekend gemaakt en heeft de prijs dus inmiddels in ontvangst mogen nemen.


Foto: winnaar dhr. de Brandt (links) en Rogier van Geel (rechts)

Hifi.nl, Muziek.nl, Audiac en Expert Van Geel uit Roosendaal feliciteren de gelukkige winnaar van harte met de gewonnen prijs.

De prijs:
De Arcam Solo Mini is een 23 cm breed toestel en biedt onderdak aan een cd-speler, een FM/AM-tuner, een weksysteem en natuurlijk een interface voor je iPod. Een USB-input op het front maakt het mogelijk om via bijvoorbeeld een memorystick MP3- of WMA-bestanden af te spelen.

De totale prijs - Arcam Solo Mini cd-receiver, Arcam Muso luidsprekers en bekabeling - vertegenwoordigt een waarde van 1500 euro. Lees onze complete review hier.

MERK

EDITORS' CHOICE