NIEUWSDenon

Compacte Denon D-F107 set nu beschikbaar


Redactie HiFi.nl | 16 september 2009 | Denon

(ingezonden mededeling)

We lieten eerder al weten dat er van Denon een compact en luxueus HiFi systeem aan zit te komen, en beloofden dat we u op de hoogte zouden houden. Importeur Look & Listen kondigt nu de beschikbaarheid van de D-F107 set aan.

Op het mini-systeem met afmetingen van slechts 25 x 25 cm kunnen verschillende bronnen worden weergegeven zoals cd, iPod en usb-geheugen of FM/AM tuner radio. De set bestaat uit de DRA-F107 versterker met radio tuner, de DCD-F107 cd-speler, de SC-F107SG luidspreker en een afstandsbediening

De DRA-F107 stereo receiver bestaat uit een nieuw ontwikkelde eindversterker die ondanks zijn geringe afmetingen toch 2 x 65 Watt levert. De DRA-F107 heeft technologieën van Denon’s Advanced Evolution stereo serie geërfd, zoals de gescheiden blok constructie en de “Simple & Straight” schakeling. De DCD-F107 cd-speler profiteert eveneens van de Denon componenten. Deze kenmerkt een volgens de importeur zeer precieze 24-bit D/A omzetter en andere streng geselecteerde onderdelen. De D-F107 wordt geleverd met een set SC-F107 luidsprekers die gebouwd zijn op basis van Denon’s high-end CX concept.

De nieuwe D-F107 set biedt een groot aantal aansluitopties. Op het frontpaneel is een usb-poort te vinden voor het aansluiten van een iPod (inclusief iPod Direct) of een ander usb-geheugen. Eenmaal aangesloten op het systeem kunnen gebruikers hun favoriete muziekbestanden afspelen (mp3/wma). Men kan deze apparaten ook bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening van de D-F107.Prijs en beschikbaarheid
De Denon D-F107 heeft een geadviseerde verkoopprijs van 699 euro en is vanaf heden leverbaar in 3 kleurcombinaties elektronica/luidsprekers: zwart/zwart, premium zilver/zwart, premium zilver/kersen.

Kijk voor meer informatie op www.lookenlisten.nl

MERK

EDITORS' CHOICE