NIEUWSSamsung

IFA: Samsung`s nieuwste MP3-spelers

Redactie HiFi.nl | 09 september 2009 | Samsung

(gezien op internet)

Vanaf de IFA in Berlijn heeft Samsung drie nieuwe MP3 spelers geïntroduceerd, de M1, R1 en R0.

De spelers zijn erg makkelijk te bedienen met een `drag and drop` functie, die ook al een tijd bekend is van de bekende gsm-telefoons van het merk. Samsung zegt dat de gebruiker hierdoor de vrijheid heeft om audio en video bestanden altijd en overal gemakkelijk te kunnen bereiken. Alledrie de spelers zijn voorzien van Samsung`s DNS3 3.0 sound engine voor een prima geluidskwaliteit.

De meest luxe van de drie, de M1, heeft een 3,3 inch AnoLED touchscreen, MicroSD slot, speaker, FM radio, voice recorder en Bluetooth. Verder een krasvrije metalen behuizing en op Flash gebaseerde extra`s.

De R1 is de dunste van de drie en volgens Samsung het meest gebruiksvriendelijk. Het is ook de eerste gecertificeerde DivX touch MP3-speler met een 2,6 inch scherm.

De laatste speler, de R0, heeft een eenvoudiger bediening met verlichte toetsen, speciaal voor gebruik `s avonds. Een MicroSD slot zit ook op deze portable speler, waardoor het geheugen eenvoudig kan worden uitgebreid.

Prijzen en uitvoeringen
Hoewel Samsung vooralsnog niets loslaat over prijzen en leverbaarheid, is al wel bekend dat de verschillende spelers zullen worden geïntroduceerd met een keuze tussen 8 GB of 16 GB geheugen.

Bron: AVReview


EDITORS' CHOICE