IFA: Cisco demonstreert Connected Life-oplossingen

Redactie HiFi.nl | 08 september 2009 | Cisco-Linksys

(ingezonden mededeling)

Tijdens de IFA in Berlijn demonstreert Cisco zijn Connected Life-oplossingen. Met producten variërend van pocket videorecorders, netwerkapparaten voor in huis en intelligente softwareoplossingen, toont Cisco hoe het een connected life persoonlijker, socialer en visueler maakt.

Cisco demonstreert ook zijn Flip Video-producten die in november in Duitsland worden geïntroduceerd. Hieronder enkele highlights.

  • Flip Video

De Flip Video maakt het voor consumenten mogelijk om video direct op te nemen en te delen. In Duitsland introduceert Cisco in november de UltraHD in zwart en de standaard Flip Video in drie andere kleurvarianten. Daarnaast worden ook de ultradunne MinoHD Black en MinoHD Chrome aangeboden.


Foto: Flip Video

  • Network Magic

Cisco Network Magic is een netwerkbeheeroplossing die gebruikers helpt bij het installeren, beheren en beveiligen van hun thuisnetwerk. Het softwareprogramma helpt gebruikers om verbinding te maken met apparaten zoals routers, pc`s, printers, media hubs, media adapters en internetcamera`s. Ook maakt het mogelijk om printers en bestanden te delen. Gebruikers kunnen hiermee eveneens toezicht houden op de toegang tot het internet en online activiteiten volgen, om misbruik op te sporen.

  • Media Hub

De Linksys by Cisco Media Hub is ontworpen voor eenvoudige toegang tot en interactie met digitale content, en verzamelt, organiseert en presenteert alle digitale video, foto`s en muziek die gebruikers hebben opgeslagen op verschillende apparaten in huis. Met de Linksys by Cisco Media Hub kunnen consumenten genieten van al hun media via een eenvoudig te gebruiken interface, die niet alleen toegankelijk is in huis, maar overal ter wereld via het internet.


Foto: Linksys by Cisco Media Hub

  • Wireless Bridge

De Linksys by Cisco Dual-Band Wireless-N Ethernet Bridge kan een bedraad Ethernet-apparaat onderdeel maken van een draadloos netwerk. Het is geoptimaliseerd voor het streamen van video en kan worden aangesloten op een Ethernet-gebaseerde HDTV, Blu-ray Disc-speler, DVR of set-top box, of game console, en zorgt voor een geheel nieuwe entertainmentervaring. Ook kan een vaste Ethernet printer, scanner, camera, opslagapparaat, notebook of desktop worden omgezet zodat ze voor iedereen in huis draadloos toegankelijk zijn.


EDITORS' CHOICE