NIEUWSSonos

Twitter met uw Sonos systeem

Redactie HiFi.nl | 08 september 2009 | Sonos

(ingezonden mededeling)

Sonos, de onwikkelaar van draadloze multi-room systemen, is na de introductie van de touchscreen controller bezig ook haar software te verbeteren. De bèta versie van Sonos Software 3.1 maakt het mogelijk Twitter-updates te integreren met het Sonos systeem.

De Sonos bezitter kan met de nieuwe software eenvoudig zijn of haar followers laten weten waar hij of zij op dat moment naar aan het luisteren is. Sonos-gebruikers kunnen namelijk eenvoudig de titel en artiest van het nummer waarnaar ze luisteren in hun Twitter-feed zetten via de Sonos Controller 200, de Sonos Controller for iPhone en de Sonos Controller for Mac or PC. De Twitter-updates worden direct verstuurd vanaf de controller.

Het gaat hier nu nog om een bèta versie maar Sonos verwacht dat het systeem eind 2009 beschikbaar zal zijn voor alle Sonos gebruikers. Op de IFA beurs in Berijn wordt de functie door Sonos gedemonstreerd.

Sonos is op Twitter te volgen via @Sonos. Mocht het u ontgaan zijn: ook HiFi.nl twittert vrolijk mee. Wij zijn te volgen op @HiFinl.


EDITORS' CHOICE