NIEUWS

Kemp Elektroniks levert Entreq AC & Sand Wraps


Redactie HiFi.nl | 06 september 2009

(ingezonden mededeling)

Rondom elke stroomvoerende lichtnetkabel bevindt zich een elektromagnetisch veld, dat nadelige gevolgen kan hebben voor uw geluids- en beeldweergave. Dit negatieve effect kan worden verminderd door de toepassing van een set `wraps`. De AC en Sand Wraps van Entreq zijn nu in de Benelux te koop via Kemp Elektroniks dealers.

Toepassing van de wraps zorgt volgens de importeur voor meer rust, stabiliteit, diepte en dynamiek in het geluid, of u nu standaard kabels of de meest kostbare power cords gebruikt.

De wraps worden als paar geleverd waarbij de AC Wrap om de netstekker gewikkeld moet worden en de Sand Wrap ongeveer in het midden van de power cord. De AC Wrap bevat verschillende metalen en speciaal zand. De Sand Wrap daarentegen is uitsluitend gevuld met een zeer speciaal zand. Het effect van de wraps is het grootst bij de eerste power cord van de keten.

Prijs en beschikbaarheid
De AC & Sand Wraps en alle andere Entreq producten zijn in exclusief in de Benelux verkrijgbaar via Kemp Elektroniks dealers. Een set AC & Sand Wraps kost 120 euro.

EDITORS' CHOICE