NIEUWSPioneer

Première iPod-luidsprekersysteem Pioneer op IFA

Redactie HiFi.nl | 25 augustus 2009 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(ingezonden mededeling)

Tijdens de Internationale Funkausstellung (IFA), `s werelds grootste beurs op het gebied van consumentenelektronica, zullen de iPod-luidsprekersystemen XW-NAS5 en XW-NAS3 van Pioneer hun première beleven. De beurs vindt plaats van 4 tot 9 september in Berlijn.

Op de IFA wordt het beste in entertainment voorgesteld, van grote flatscreens tot de dunste televisie-gsm`s, van mobiele mediaspelers tot complete homecinemasystemen. Dit jaar is het beursthema `inspire people and move markets`, wat voor Pioneer van deze beurs het perfecte evenement maakt om hun nieuwigheden voor te stellen.


Foto: Pioneer XW NAS5

De Pioneer stand op de IFA is te vinden in Hall 1.2, stand 101 en stelt het nieuwste aanbod van geavanceerde audiovisuele installaties tentoon. Het wordt volgens Pioneer “een plaats waar puurheid samensmelt met passie, waar kracht samensmelt met precisie”.

Een van de speerpunten zal het debuut van de binnenkort verkrijgbare XW-NAS5 en XW-NAS3 iPOD-luidsprekersystemen zijn. Met een 2.1-kanaals digitale versterker garanderen ze een precieze geluidsreproductie en een warme akoestiek, terwijl een down-firing subwoofer een dynamische en krachtige bas levert. Beide systemen bieden een directe digitale audioverbinding en hebben volgens Pioneer unieke functies die niet beschikbaar zijn op andere dure iPod-luidsprekersystemen. Ze zitten in een typische schelpvormige behuizing en zijn verkrijgbaar in vier kwaliteitsvolle kleuren met metallic finish: rood, zwart, zilver of wit (XW-NAS3 uitsluitend in metallic wit).


Foto: IFA 2008

Andere interessante Pioneer producten die op de IFA 2009 zullen worden getoond zijn het nieuwe BCS-FS5000 Blu-ray Disc homecinemasysteem, het HTP-SB300 front surroundsysteem, de hoogstaande SC-LX82 en SC-LX72 AV-ontvangers, de door EISA geprezen BDP-LX91 en het nieuwe G-Clef-programma versterkers voor hifi-adepten, SACD-spelers en tuners.

Pioneer nodigt alle verdelers en consumenten uit om de 750 m² grote stand van Pioneer te komen bezoeken voor een unieke geluids- en beeldervaring.


EDITORS' CHOICE