Nieuwe Strada luidspreker van Anthony Gallo

Redactie HiFi.nl | 19 augustus 2009 | Gallo Acoustics

(ingezonden mededeling)

Anthony Gallo Acoustics introduceert de nieuwe Strada luidspreker. Deze geheel nieuwe luidspreker van Anthony Gallo is de verheven opvolger van de Dué, de karakteristieke luidspreker opgebouwd uit twee Micro`s en een bandtweeter.

Het paar 4 inch luidsprekers en de nieuwe CDT II bandtweeter vormen een mooi ontwerp met volgens de importeur geweldige klankeigenschappen. Bij het ontwerpen van deze luidspreker is gebruikgemaakt van de kennis die is opgedaan tijdens de ontwikkeling van de Reference 3.1. Zowel de stereo- als de thuisbiosliefhebbers zullen de Strada kunnen waarderen of dit nu in een comfortabele 2.1 setting in combinatie met één van Anthony Gallo`s subwoofers is of in combinatie met de Reference AV serie luidsprekers in een 5.1 opstelling.
   
De Strada is een interessante upgrade voor bezitters van bijvoorbeeld een Reference 3.1 die uit willen breiden van 2.0 naar 5.0. Maar ook voor degenen die hun Micro frontspeakers willen vervangen door een hoogwaardigere Gallo.


 
Prijs en beschikbaarheid
De Strada is te verkrijgen in combinatie met een muur- of tafelsteun en is ook als center-luidspreker te bestellen. Vloerstandaarden komen later dit jaar ook beschikbaar. De Strada luidspreker is verkrijgbaar in het zwart of zilver en kost 899 euro per stuk.

MERK

EDITORS' CHOICE