NIEUWSToshiba

Toshiba television back to business

Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2009 | Toshiba

(ingezonden mededeling)

Per 1 augustus is Megami BV, gevestigd te Schijndel, de importeur voor Toshiba Consumenten Electronika. Daarmee is een van de grootste merken "back to business". Megami gaat de allernieuwste series Toshiba Regza LCD tv producten voeren, vanaf een 19"combinatie van DVD en LCD/TV tot en met de State of the Art LED Televisie, die in zijn klasse tot de absolute wereldtop behoort. Ook zullen er diverse DVD en andere elektronica producten in het assortiment worden opgenomen.

Megami, Japans voor herrijzenis en in spiegelbeeld gelezen, Latijn voor "spiegel/beeld", start met een 15 tal pilot stores verspreid over het hele land. Deze winkels laten de nieuwsgierige consument, de zogenaamde early adapters, alvast de allernieuwste Toshiba snufjes zien. Ook zijn deze winkels in staat een topservice neer te zetten voor de Toshiba producten. Deze service zal niet alleen bestaan uit een zeer deskundige voorlichting, maar ook uit een meer dan vakkundige installatie van het product, de nazorg en 2 jarige garantie/homeservice.

Aansluitend zal het dealernet worden uitgebreid met een aantal verkooppunten om de landelijke dekking zo optimaal mogelijk te maken. Ook bij deze punten zal de consument juist die service ontvangen waaraan de laatste jaren het nogal eens aan ontbroken heeft.

Een van de tv`s waarvoor veel aandacht zal zijn is het allernieuwste Toshiba model, met een 55"oftewel 137 cm diagonaal scherm. Dit toestel is uitgevoerd met een LED scherm welk slechts de helft van de energie gebruikt van een moderne LCD. Zo is het toestel volledig met de afstandbediening uit te zetten, dus geen stroomslurpende standby stand meer. Dit unieke tv toestel beschikt tevens over de allerlaatste features zoals AutoView, geheel geautomatiseerde beeldinstellingen en Dolby Volume waarmee te hoge volumeverschillen, door reclame en overschakelen tussen de zenders, tot het einde behoren. Dat de beeldkwaliteit meer dan verbluffend is zal niemand verbazen gezien de verdere toptechniek die door technici van Toshiba in dit toestel wordt toegepast.

 

Kijk voor meer info op www.megami.nl


EDITORS' CHOICE