NIEUWSImpulse

Impulse luidsprekers naar 1-2 Hear Music

Redactie HiFi.nl | 29 juli 2009 | Impulse

(ingezonden mededeling)

Exclusive Audio Agent 1-2 Hear Music Nederland heeft onlangs aangekondigd het agentschap te hebben verworven van Impulse luidsprekers. Met Impulse luidsprekers is voor 1-2 Hear "de cirkel rond" wat betreft het completeren van het gamma producten.

Met meer dan twee decennia ervaring in het ontwerpen en fabriceren van Impulse luidsprekers is de Engelse ontwerper Keith Marshall voor velen geen onbekende in de audio-branche. Bovendien is daar het feit van ruim 5000 verkochte sets Impulse die sinds het begin van Impulse hun weg gevonden hebben naar de muziekliefhebber.


De doelstelling van de samenwerking voor Impulse en 1-2 Hear Music Nederland is eigenlijk heel erg eenvoudig. Via een selectieve uitbreiding in het dealernetwerk is het de bedoeling om meer enthousiaste muziekliefhebbers te bereiken en bekend te maken met Keith’s geesteskinderen. 

Naast de esthetisch verantwoorde presentatie van de luidsprekers wordt er ook `onder de kap` van Impulse luidsprekers gebruik gemaakt van  hoge kwaliteit componenten. Klik voor enkele recensies van Impulse luidsprekers op de links rechts van dit nieuwsbericht.


EDITORS' CHOICE