NIEUWS

Tivoli Audio PAL inspireert tassenmaker

Redactie HiFi.nl | 13 juli 2009 |

(ingezonden mededeling)

Wellicht herinnert u zich de PAL Case Contest van enkele jaren geleden nog, waarin ontwerpers uit alle delen van de wereld de uitdaging aangingen een creatieve omhulling  voor de Tivoli PAL digitale buitenradio te ontwerpen. Nu inspireerde de PAL ook tassenmaker Omar Munie.

Willem Schulpen, initiator van de PAL Case contest, is erg enthousiast over de tas die door het leven gaat als de PAL BAG. Volgens hem is de tas net zo stoer en comfortabel als de PAL zelf, en voelt hij net zo lekker aan.Omar Munie ontwerpt al zijn tassen in zijn Haagseatelier, waar hij ook workshops tassenmaken verzorgt. Omdat er van elk ontwerp maar 25 exemplaren vervaardigd worden, bieden zijn producten een even aangename als betaalbare exclusiviteit.

Munie werkt met uiteenlopende fijne leersoorten, die hij graag combineert met opvallende, contrasterende details. Zijn producten zijn onder meer te koop bij Meddens en bij Maison de Bonnetterie in Den Haag en Amsterdam, bij Macy’s in New York en in Parijs, Dubai en Lech.

Daarnaast ontwerpt hij ook unieke tassen, zoals de PAL BAG op de foto. Wilt u ook uw PAL op zo’n exclusieve wijze verpakken, dan ontwerpt Munie met plezier uw eigen PAL BAG.

Meer info:
www.palcase.com
www.omarmunie.com 


EDITORS' CHOICE