NIEUWSArcam

Arcam introduceert AV888 en P777

Redactie HiFi.nl | 12 juli 2009 | Arcam

(Ingezonden mededeling)

Importeur Audiac meldt de introductie van twee nieuwe Arcam producten voor gebruik in de thuisbioscoop.

De huidige AVR600 is een geïntegreerde surround versterker met spectaculaire prestaties. Toch weet Arcam dat er voor de purist die werkelijk het onderste uit de kan wil halen nog ruimte over is voor verbetering. Om dit in één behuizing uit te voeren is volgens de fabrikant absoluut onmogelijk daarom introduceert Arcam traditiegetrouw een losse Surround Processor met bijpassende 7 kanaals eindversterker.

De AV888 is een doorontwikkeling van de AVR600. Uiteraard zijn de 7 Versterkerkanalen uit de AV888 verdwenen waardoor er meer ruimte over blijft om de verschillende secties te optimaliseren. Zo is de voeding verder verbeterd voor maximale rust en detail en is de in- output sectie van de analoge schakeling voorzien van betere componenten. Om het geheel compleet te maken is de AV888 voorzien van een fraaie gebalanceerde meerkanaals uitgang, aldus Arcam.

De P777 levert volgens importeur Audiac precies de prestaties die we van een meerkanaals eindversterker mogen verwachten: eindeloze kracht en controle zonder de fijnste details uit het oog te verliezen. Niet minder dan 7 kanalen met een vermogen van 230Watt @ 4Ohm staan ter beschikking, terwijl alle nuance en verfijning perfect behouden blijft.

Arcam’s AV888 en de P777 zijn vanaf heden leverbaar.

Adviesprijzen:

AV888: 4.999 euro
P777: 3.999 euro

MERK

EDITORS' CHOICE