NIEUWSAccuphase

Accuphase A35 en A65 versterking

Redactie HiFi.nl | 11 juli 2009 | Accuphase

(gezien op internet)

Accuphase vernieuwt zijn gamma door vervanging van de A-30 en de A-60 eindversterkers door de nieuwe modellen: A-35 en A-65.

  • A-35, 30W per kanaal STEREO VERMOGEN VERSTERKER  

De A-35 werd ontwikkeld als opvolger voor de A-30, echter met de ontwerp principes van de superieure A-65 in het achterhoofd. Accuphase draagt zijn toewijding aan geluidsweergave in de best mogelijke geluidskwaliteit reeds lang als handelsmerk. Het gebruik van versterker principes uit de wereld van de instrumentatie, laat toe om gebruik te maken van volledig gebalanceerde ingangen en signaalpaden. Accuphase`s verder ontwikkelde MCS+ topologie verdringt ruis en vervorming tot absoluut minimale niveaus. In termen van ontwerp en  geluidsweergave, biedt de A-35 een zeer interessant instappunt in de high-end wereld van pure klasse A.


  • A-65, 60W per kanaal STEREO VERMOGEN VERSTERKER

Als opvolger van de A-60 eindversterker, cumuleert de nieuwe A-65 alle knowhow van de Accuphase ontwerpers welke met de nog doorgevoerde verbeteringen tot een nieuw hoogtepunt in versterkerbouw moeten leiden. Zoals eerder vermeld, werden de A-65 basis ontwerpprincipes ter beschikking gesteld van de A-35. Zo treft men ook hier de MCS+ topologie aan en is het gebruik van MOS-FET transistoren in de eindtrap een logisch feit.

Dit artikel is ingekort. het hele artikel kunt u hier lezen.

MERK

EDITORS' CHOICE