NIEUWSLoewe

Tweede generatie Loewe Connect

Redactie HiFi.nl | 01 juli 2009 | Loewe
(ingezonden mededeling)

Nauwelijks een jaar nadat Loewe haar nieuwe generatie televisies introduceerde onder de vlag Connect, komt het Duitse merk met de tweede generatie van de serie. Volgens Loewe zijn de nieuwe modellen helderder, zuiniger en multi-functioneler.

De nieuwe modellen maken gebruik van 100 Hz technologie, die de beeldlijnen vaker ververst waardoor het beeld rustiger wordt. Het nieuwe chassis zorgt ervoor dat de nieuwe Connect in de stand-by-modus minder energie verbruikt en dat hij ook in de eco-modus kan worden gebruikt. Hiermee is deze Connect nog milieuvriendelijker dan zijn voorganger, die al werd bekroond met de milieuprijs ‘Focus Green Award’. Met de drie HDMI aansluitingen zijn de nieuwe schermen multifunctioneel te noemen. Ook hebben de schermen in combinatie met het design meubel een hoogwaardig design en afwerking meegekregen.

De nieuwe Loewe Connect beschikt naast diverse aansluitingen voor de camcorder, DVD-speler en gameconsoles ook over een VGA-aansluiting voor PC’s, USB-interface voor USB-sticks en externe harde schijven, WLAN-module en drie HDMI ingangen voor onder andere blu-ray-spelers. Alle Connect toestellen zijn bovendien uitgerust met de nieuwste generatie Network Mediaplayer, die niet alleen toegang verschaft tot centraal opgeslagen digitale foto’s, muziek en video’s maar ook internetradio mogelijk maakt. Volgens Loewe is het dankzij de geraffineerde bediening eenvoudig om te navigeren en zoeken in de Network Mediaplayer.Prijs en beschikbaarheid
De Loewe Connect is beschikbaar in 32, 37 en 42 inch in de kleuren wit hoogglans, elegant zilver en zwart hoogglans. Prijs vanaf 2.199 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE