NIEUWSDenon

Denon`s nieuwe Advanced Evolution stereo duo

Redactie HiFi.nl | 30 juni 2009 | Denon

(ingezonden mededeling)

Denon heeft twee nieuwe producten binnen haar Advanced Evolution Stereo serie geïntroduceerd. Het nieuwe middenklasse versterker/CD speler duo PMA-710AE en DCD-710AE is ontworpen voor geluidsweergave en versterking van hoge kwaliteit. Beide modellen hebben een Europese klankafstemming en zijn voorzien van zowel bewezen als nieuw ontwikkelde Denon-technologieën.


 
De PMA-710AE geïntegreerde stereo versterker is uitgerust met een HC (High-Current) Single Push-Pull schakeling die moet zorgen voor fijngevoelige muzikale details, ondersteund door meer dan genoeg vermogen. Waarheidsgetrouwe weergave wordt volgens Denon tevens mogelijk gemaakt door een printboard layout die de grotere kracht van het versterkergedeelte beter aan kan en passend kan reageren op het uitgangsniveau en unieke karakter van het signaal. Ook is de interne constructie van de PMA-710AE zorgvuldig ontworpen om ongewenste trillingen te voorkomen die het audiosignaal nadelig zouden kunnen beïnvloeden.
  
De DCD-710AE CD-speler biedt volgens Denon een geluidskwaliteit die u mag verwachten bij apparaten uit een duurdere klasse. De cd-speler heeft een USB aansluiting als digitale ingang voor een iPod of USB-stick. Volgens Denon dankt de DCD-710AE haar geluidskwaliteit aan een combinatie van DENON’s analoge golfvorm recreatie technologie genaamd `AL24 processing`, zeer precieze D/A omzetters en DAC Master Clock design.


 
Prijs en beschikbaarheid
De PMA-710AE en DCD-710AE zijn vanaf eind juli verkrijgbaar in premium zilver of zwart. De geadviseerde verkoopprijs is 449 euro voor de PMA-710AE versterker en 439 euro voor de DCD-710AE CD-speler.

MERK

EDITORS' CHOICE