NIEUWSCayin

Cayin CD-100i met Tent clock

Redactie HiFi.nl | 26 juni 2009 | Cayin

(Ingezonden mededeling)

Hay-End Audio biedt de mogelijkheid om het verschil te horen tussen een gewone cd-clock en een Tentlabs clock.

Dit laat de importeur van onder andere Cayin producten weten in een ingezonden mededeling. Klanten kunnen nu het verschil horen tussen wel of geen upsampling en het verschil tussen de standaard clock en een Tentlabs clock.

Hay-End Audio heeft de Cayin CD-100i voorzien van een keuzeschakelaar om tijdens het afspelen van een cd direct te kunnen schakelen tussen bijvoorbeeld 92 of 196 kHz samplingrate en tussen twee clocks. Deze cd-speler heeft standaard een Burr-Brown Samle rate Converter aan boord die de clocking voor de DAC geheel ontkoppeld van het loopwerk. Mede door het ingebouwde netfilter, de zware metalen basis voor het loopwerk en een goed afgeschermde en ingekapselde ringkerntrafo presteert deze speler volgens de importeur op absoluut referentieniveau met een clock naar keuze van de klant.

Tijdelijk biedt Hay-End Audio  voor 1799 euro met een clock naar keuze, inclusief een set high end condensatoren in de voeding. De uitvoering met meerdere klokken (omschakelbaar) is ook leverbaar.

Voor meer info klikt u hiernaast op de Hi-find op de importeursnaam.


EDITORS' CHOICE