NIEUWSLoewe

Nieuw ‘slim’ Loewe multimedia systeem

Redactie HiFi.nl | 22 juni 2009 | Loewe

(ingezonden mededeling)

Het Duitse Loewe introduceert een intelligent multimedia-apparaat voor ‘tailor made’ gebruik van muziek, foto’s en video’s. Het Individual Mediacenter. Op dit systeem kunnen diverse disciplines in een handomdraai worden gecombineerd.

Naast standaard toepassingen zoals cd, dvd en radio is het Loewe Individual Mediacenter voorzien van een iPod-/iPhone dock, twee USB-poorten en een analoge audio-ingang voor platenspelers. Ook biedt het apparaat draadloze toegang tot bestanden op de computer. Door de geïntegreerde internetaansluiting kunnen duizenden internetprogramma’s en podcasts opgezocht worden en als een cd wordt afgespeeld, toont het Loewe Mediacenter aanvullende informatie, zoals artiest, cd-titel, genre en albumcover via de Gracenote-muziekdatabank.

Het apparaat heeft een mooie behuizing van aluminium en glas en heeft compacte afmetingen. De ergonomisch gevormde afstandsbediening zorgt volgens Loewe voor een een overzichtelijke en comfortabele bediening en beschikt over een contrastrijk VFD-scherm (Vacuum Fluorescence Display). Ook kan het Individual Mediacenter worden uitgebreid met de Multiroom Receiver, waardoor iedere kamer van het huis van muziek wordt voorzien, zonder ontvangers, versterkers en verbindingen te installeren.

Prijs en beschikbaarheid
Het Individual Mediacenter is sinds vorige maand beschikbaar vanaf 2.799 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE