NIEUWSSamsung

Vrouwen vinden dikte belangrijker dan grootte

Redactie HiFi.nl | 18 juni 2009 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Een vraag waarmee men zich al eeuwen bezighoudt: does size matter? Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen graag een platte tv willen. Mannen daarentegen vinden naast de technische mogelijkheden van de tv de grootte belangrijker. Samsung komt met hun nieuwe led-tv zowel vrouwen als mannen hierin tegemoet.

Het onderzoek toonde aan dat 60% van de mannen de grootte van hun tv belangrijk vindt tegenover 46% van de vrouwen. De dikte van het toestel speelt voor 40% van de mannen een rol, bij vrouwen ligt dit percentage op 54. Samsung stelt haar nieuwe led-tv`s voor als oplossing voor zowel de man als de vrouw.De nieuwste led-tv`s van Samsung zijn nog geen drie centimeter dun en hebben volgens Samsung een superieure beeldkwaliteit dankzij de unieke led technologie in combinatie met de led picture engine. Ze zijn in 3 verschillende maten beschikbaar. De tv`s spelen ook in op de noodzaak van duurzaamheid en duurzame productontwikkeling. Zo verbruiken de led-tv`s van Samsung tot 30% minder energie dan een gewone lcd-tv. Recent onderzoek onder 1539 respondenten heeft uitgewezen dat 78% het belangrijk vind dat de televisie energiebesparend is.

Het 2,99 cm dunne toestel is uitgebreid met medi@ 2.0 toepassingen als internet (met widgets voor het weer, You Tube en zelfs Twitter), USB 2.0 movie en DLNA (wireless). Volgens onderzoek van Samsung vindt de consument het design van Samsung tv’s het mooist in vergelijking tot andere bekende merken. Een scherp beeld en rijke kleuren is voor beide geslachten uitermate belangrijk.

Prijs en beschikbaarheid
Samsung`s led-tv`s zijn in Nederland verkrijgbaar vanaf 1199 euro


EDITORS' CHOICE