NIEUWSMonster

Monster Turbine `in-ear speakers`

Redactie HiFi.nl | 16 juni 2009 | Monster

(ingezonden mededeling)

`s Werelds grootste kabelfabrikant voor A/V toepassingen, Monster Cable, introduceert een nieuwe in-ear hoofdtelefoon: de Turbine. Volgens de importeur kunnen muziekliefhebbers nu onderweg op dezelfde manier van hun muziek genieten als thuis met een volwaardige hifi installatie met dito luidsprekers. Monster spreekt daarom ook niet van een `hoofdtelefoon` maar van `speakers`.

Met het drastisch toegenomen gebruik van portable muziek spellers is de geluidskwaliteit vaak een onderschoven kindje gebleven. Mede om deze reden heeft `hoofdmonster` Noel Lee zich persoonlijk bemoeid met het ontwerp en de ontwikkeling van de Turbine.


 
Speciaal voor de Turbine zijn volledige nieuwe 8mm precisie drivers ontwikkeld die volgens de fabrikant, net als full-size high-end luidsprekers, de kleinste details tot de diepste bassen laten horen.

Monster levert aanvullend een selectie van goed isolerende eartips in meerdere formaten bij de Turbine. Monster heeft voor de kabels zijn gepatenteerde Magnetic FluxTube en MicroStrand geleiders technologie toegepast in het ontwerp van de Turbines. Dit moet voor een optimale signaaloverdracht zorgen. De metalen behuizing van de Turbines minimaliseert ongewenste trillingen, ook op een hoger volume.


 
Prijs en beschikbaarheid
De Turbine wordt geleverd met vier verschillende oorpluggen en een handig en stevig draagetui om de hoofdtelefoon op te bergen wanneer deze niet wordt gebruikt. De Turbine heeft een verkoopprijs van 149,95 euro en is nu leverbaar bij de geautoriseerde Monster dealers.


EDITORS' CHOICE