NIEUWS

De Harense Smid breidt uit

Redactie HiFi.nl | 15 juni 2009

Elektronicaketen De Harense Smid laat in een persbericht weten dat het bedrijf zeven filialen van Mikro-Electro gaat overnemen.

 

Het van origine Brabantse familiebedrijf neemt de zeven filialen, die allen in Brabant liggen, over van Mikro-Electro, die zich wil gaan focussen op haar winkels in Zeeland en West-Brabant. Alle huidige medewerkers, de service en de garanties worden eveneens overgenomen door De Harense Smid.

Op 22 juni aanstaande worden de filialen officieel overgedragen. "De overname biedt de Harense Smid de kans om nog dichter bij de klant te komen in onze moederprovincie Brabant", aldus directeur Mark van Schaijk. "Het past in onze strategie om het winkelbestand in ons bestaande werkgebied te versterken en geleidelijk verder uit te breiden. Wij houden continu in de gaten waar behoefte is aan nieuwe vestigingen en wat de mogelijkheden zijn in en aan de randen van ons werkgebied."

De nieuwe filialen zijn gevestigd in Den Bosch, Oisterwijk, Rijen, Schijndel, Tilburg, Vught en Waalwijk. Met de overname komt het totaal aantal filialen van De Harense Smid op 43 te liggen, waarvan er drie in Belgiƫ gevestigd zijn. Het bedrijf is een winkelketen in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten. Onder het motto "Wij zorgen ervoor dat u klant blijft" biedt de Harense Smid een formule die naast een scherpe prijsstelling vooral in het teken staat van service. Een prettige winkelomgeving, deskundig advies en een eigen reparatiedienst vormen daarbij de belangrijkste ingrediƫnten.


EDITORS' CHOICE